piramis minta Pyramída Gold
A piramisok titka
piramis minta Pyramída Gold

Az emberiséget már régóta foglalkoztatják a piramisok, hogyan építették, miért hozták létre, hogyan funkcionál ?

A piramisok közül mind a mai napig a leginpozánsabb a világ legnagyobb magában álló épülete a Kheopsz (Nagy) Piramis a 137 méteres magasságával és kb. 6,4 millió tonnás súlyával .

Azt,hogy hogyan építették, mindmáig rejtély fedi, viszont sok minden mást sikerült megfejteni róluk,többek közt azt is,hogy a piramisok energiát sugároznak ezáltal gyógyító hatásuk van.Antoine Bovis

Antoine Bovis

Antoine Bovis , francia kutató ,1930-ban meglátogatta a Nagy Piramist. A fáraó kamrájában talált egy zsákot, melyben kis állatok tetemei voltak, de nem indultak bomlásnak. Az elpusztult állatok tökéletesen mumifikálódtak. Ezután odahaza elkészítette a Nagy Piramis kicsinyített mását és egy macska tetemét helyezett el benne. Az állat teteme néhány nap múlva tökéletesen konzerválódott. Ebből arra a következtetésre jutott, hogy a piramis belsejében elhelyezett étel sem fog megromlani , tehát az ételeket természetes módon tartósítja . Bovis érdeme a piramisenergia és a piramis gyógyító képességének valódi felfedezése.Ing. Karel Drbal

Karel Drbal prágai villamosmérnök 1950 -es években szintén készített egy piramist és sikeresen megismételte Bovis kisérleteit. Állítólag 1959-ben Drbal fedezte fel, hogy a borotva pengék megéleződnek, ha piramis alakú papírdobozban helyezi el. A prágai szabadalmi hivatal, addig nem volt hajlandó szabadalmaztatni Drbal felfedezését, míg egy vezető tudós nem támasztotta alá az eredményeket.


Dr. Alexander Golod

A 20.század vége felé,1990-ben a moszkvai tudós és mérnök, Dr. Alexander Golod , hatalmas piramisokat kezdett el építeni Ukrajnában és Oroszországban. Nyolc kölünböző helyen 17 piramist épített. Dr. Alexander Golod felügyelete alatt 2010-re világszerte több mint 50 piramis épült. Kisérleti jelleggel számos professzor vizsgálta és alkalmazta az egészségügy különböző területén a piramisok gyógyító hatását , nem csekély sikerrel.


Gyógyító piramis - May Tóth - Greg Nielsen

Antoine Bovis

- Milyen célt szolgáltak a piramisok ?

- Milyen ismeretek alapján tervezték, építették őket ?

Pedig ma már elfogadott szabadalmak is léteznek, melyek a piramisok eddig felismert energiáit hasznosítják:

- A borotvapengét újraélező piramis kálváriája .

- Hogyan használhatjuk a piramisok energiáját gyógyításra ?

- Hogyan fokozhatjuk a meditációk hatását ?Piramisok titkai - Nemere István

Piramisok titkai - Nemere István

A dolog annyira valós, hogy már évtizedekkel ezelőtt ipari szabadalmat is kapott ilyen szerkezet – akkor még csak arra volt jó,hogy az alig tenyérnyi , kis ,,mini-piramisba ’’ a férfiak elhelyezték a használt borotvapengét ,amely aztán néhány napos ottlét után – persze , az első egyharmad vonalában ! – ismét megélesedett , újrahasnosítható let.

Mások ételeket,húsféléket helyeztek a piramis alsó harmadán kialakított tárolókba és ez állítólag ugyanúgy működött, mint a hűtőszekrény – a romlandó élelmiszer nem romlott meg .