piramis minta Pyramída Gold
Hogy is kezdődött ?
piramis minta Pyramída Gold
A piramisok iránti érdeklődésem gyerekkoromra vezethető vissza. Kis srác voltam,amikor megnéztem egy dokumentum filmet, mely az egyiptomi piramisok -ról szólt. A látottak,hallottak teljesen lenyűgöztek. Csodálattal néztem ezeket az ötezer éves építészeti remekműveket.
piramis, pyramid, egyipromi piramis, gyiptomi piramisok
Hajtott a vágy,hogy minél többet tudjak meg ezekről az időtálló piramisok -ról, és piramis szerkezetéről. Lelkesen kutattam, kik, hogyan és milyen célzattal építették ezeket a óriás piramisok -at ? Minden piramisok -kal foglalkozó hírt, cikket, könyvet elolvastam. Lelkesen igyekeztem megérteni és megfejteni az ókori piramisok titkát.
Számos információt gyűjtöttem így össze. Így tudtam meg, hogy az ókori egyiptomban a fáraók részére gigantikus síremlékeket, úgynevezett piramisok -at építettek, melyekbe az elhunyt bebalzsamozott testét helyezték el. Tudomásomra jutott az is, hogy a piramis -ban elhelyezett ételek nem romlottak el. A piramis belsejébe tett kisállatok élettelen teste még sok év után sem árasztott kellemetlen szagot, ugyan is mumifikálódott . A piramisok -ról gyűjtött információkból tudtam meg azt is,hogy gyógyító hatás -uk is van . Szünni nem akaró tudásvágyammal sikerült megfertőznöm öcsémet is.A piramisok utáni érdeklődésünk felnőtt korban sem lanyhult.
1991-ben öcsémmel közösen alapítottunk egy, asztalosmunkával foglalkozó céget. A piramisok iránti rajongásunkból adódóan 1996-ban jött a nagy ötlet : „FAPIRAMIS „ azaz fából készült piramis . Első hallásra talán úgy tűnhet egy ilyen szerkezet túlságosan bonyolult, ”túl nagy fába vágtuk a fejszénket” , de mivel a családban mi már a 3 . asztalos generáció vagyunk, és volt már prax is mögöttünk, ezért aztán félelem nékül belevágtunk. Bátorságunkat siker koronázta .
fapiramis, fából készült piramis
Termékeinkről pozitív visszajelzéseket kaptunk a felhasználóktól
  • csökkenő reumatikus panaszok
  • javuló allergiás tünetek
  • néhányan daganatos betegség kezelésére is használják
  • stb ...
Több szakember, parapszichológiával foglalkozó személy is elismerően nyilatkozott . Számos cikk jelent meg munkásságunkról melyekből párat itt olvashatnak. Idővel az egész országban ismerté és elismerté váltunk . Termékeink sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmúlt 28 év alatt több ezer darabot sikerült értékesítenünk . A közeljövőben tervezzük egész Európával megismertetni a piramis terápia jótékony hatása -it. Szeretnénk, elérni, hogy ha már mindenki nem is juthat el a piramisokhoz, akkor legalább a piramisaink jussanak el mindenkihez .